Újra érdemes Szávayra fogadni

2010.02.12. 11:01 Módosítva: 2010.02.12. 11:01

A sportfogadóknak is örömteli, hogy Szávay Ágnes meccseket nyer, mert újra lehet rá érdemben fogadni, nemcsak gyors, első fordulós vereségére és kiesésére.

A 21 éves magyar teniszező jelenleg a 34. a világranglistán, talán megjött az önbizalma, amit elveszített tavaly. Már az Australian Openen is biztatóan mozgott, a kínai Li Nát is megszorongatta, de meccslabdáról kiesett. Állítása szerint az edzéseken minden eddiginél jobb, vakon hisz osztrák edzőjében, és talán a pályán is lesz hamarosan eredménye közös munkájuknak.

A párizsi tornán a horvát Martic ellen már 1,6 körüli szorzóval számolhatott, aki rakott rá, és nyert is.

Az ötven hellyel hátrább rangsorolt Marticot hat gémet veszítve verte a 700 ezer dollár összdíjazású párizsi tornán, igaz, amikor hullámvölgybe került a második szettben, edzőjétől kért tanácsot. Utána gyorsan nyert három gémet, és 6:4-gyel meg is lett a meccs.

A negyeddöntőben azzal az amerikai Melanie Oudinnel (53.) játszik, aki az árnyalattal esélyesebb Patty Schnydert (44.) verte.

Szávay Oudin elleni győzelme 1,8 körüli oddsot ér, pontosan annyit kap az is, aki a vereségére fogad. A meccse péntek este nyolckor kezdődik.

Szávay két éve döntőig menetelt, de akkor Csakvetadzétól kikapott.