Gera és Juhász nagyon sok pénzt hoz

2010.03.11. 11:45

Az Európa Liga nyolcaddöntőiben még két magyar érdekeltségű csapat van, egyik sem esélyes, de a Fulham és az Anderlecht is könnyen meglepetést okozhat.

A Gera Zoltánnal felálló Fulham az előző körben is esélytelenebb volt, mint a címvédő ukrán Sahtar Donyeck, mégis továbbjutott egy hazai győzelemmel (2-1) és egy idegenbeli döntetlennel (1-1). A Juhász Rolanddal védekező Anderlecht is veretlenül ment tovább a spanyol Bilbao ellen, idegenben 1-1-et játszott, hazai pályán négy góllal verte a spanyolokat. Mindkét magyar lőtt gólt, Gera az első meccsen, Juhász a visszavágón.

A Fulham a Juventust kapta, az olasz sztárcsapat nem biztos, hogy komolyan veszi a meccset. Gera úgy gondolja, játszottak már olasz csapattal a sorozatban, a Roma legyőzte őket idegenben, de jó meccs volt, szerinte nem esélytelen a Fulham.

Gera gólja 11-szeres pénzt ér, kétszer többet fizet a magyar középpályás találata, mint a francia világbajnok David Trezeguet-é, akire 5-szörös a szorzó. A másik két világbajnok, Del Piero és Iaquinta gólja egyaránt 5,5-szeres pénzt ér.

A Juventus-győzelemre fogadók másfélszeres pénzzel kalkulálhatnak, de ha valaki bízik az angolokban, kifejezetten jól járhat már egy döntetlennel (3,6) is.

Az Anderlecht ahhoz a Hamburghoz megy, amelyik biztosan komolyan veszi ezt a sorozatot, hiszen a döntő a városban lesz. Az előző körben a németek a holland PSV Eindhovent (Dzsudzsák csapatát) hazai pályán 1-0-ra verték, a visszavágón kétgólos hátrányból egyenlítettek.

A belgák hazájuk bajnokságát fölényesen vezetik, a csodagyerek Lukaku már Európában is egyre keresettebb, nincs még tizenhét éves, de már bemutatkozhatott a válogatottban.

Juhász a szögleteknél rendre előrehúzódik és veszélyes, gólja 23-szoros pénzt fizet. Lukakué kilencszerest, a döntetlennek 3,5-szeres az oddsa.