Barcelona-Arsenal 5-4

2010.04.06. 14:31

A Barcelona és az Inter a keddi Bajnokok Ligája meccsek nagy favoritja, de a BL kiszámíthatatlan, bár kicsit magunk is sakkozgattunk az esélyekkel.

Barcelona - Arsenal
Camp Nou, Barcelona; 2010.04.06, 20:45
Múlt héten: Arsenal 2-2 Barcelona

Nincs könnyű dolga Arsene Wengernek, mert azt kellene elhitetnie csapatával, hogy a Barcelona hazai pályán verhető.

A bajnokságban eddig a Nou Campból senki sem távozott olyan eredménnyel, amely továbbjutást érne kedd este, csak a Villarreal volt képes döntetlenre. Az orosz bajnok Rubin Kazany azonban BL-meccset nyert, 2-1-re, pontos távoli lövésekkel.

Ezt kellene másolni az Arsenalnak, amelyből hiányoznak azok a játékosok, akik a fontos pillanatokban dönteni tudnának: Fabregas, Arsavin, Gallas, Song biztosan, de vélhetően Campbell is. A másik oldalon ugyan nincs Puyol, Piqué, Iniesta, Ibrahimovic, Touré, mégis erősebbnek látszik a Barcelona. Az oddsokban ez tükröződik is, 1,3-mal fizet ugyanis a hazai győzelem.

Ami picit csalóka, mert amikor legutóbb elfogyott a Barca védelme, ki is kapott a bajnokságban, az Atletico gyors csatárai megzavarták.(2-1)

Érdemes tenni azonban arra, hogy mindkét csapat gólt lő, hiszen mindkettő támadásban erős (1,65-szörös a nyeremény) Az első meccsen 28-szor lőttek kapura, de az Arsenal mindössze hatszor. Ha négy gól lenne a meccsen, 4,3-szoros pénzzel lehet kalkulálni.

Érdemes Bojan Krkic gólszerzésén elmerengeni, mert jól fizet - ha övé az első, az 5,5-szeres -, könnyen előfordulhat, hogy Messitől kap egy jó passzt. A Bilbaónak is vágott kettőt a hétvégén.

CSZKA Moszkva - Internazionale
Luzsnyiki stadion, Moszkva; 2010.04.06, 18:30
Múlt héten: Internazionale 1-0 CSZKA Moszkva

Az egy hete a milánói túráját egy góllal megúszó CSZKA Moszkvánál is gondot jelent két alapember, Krasics és Aldonyin hiánya.

Az Inter épp az ilyen meccseket kedveli, sokkal jobban képes ráhangolódni, mint a Bologna ellenire. José Mourinho pedig megérezte a Chelsea ellen az idegenbeli győzelem ízét, a moszkvai műfüvön is nyerhetnek. Kivált, mert a hazaiaknak támadniuk kellene. Van egy olyan sugallatunk, lehozza az olasz védelem kapott gól nélkül ezt a meccset. (2,7-szeres a kifizetés, ha így lesz.)

A holland Wesley Sneijder nem biztos, hogy játszhat, pedig a Chelsea ellen is kitűnően passzolt a csatároknak. Visszatért viszont a csapatba, és gólt is szerzett a fiatal tehetség, Mario Balotelli. 2.80-as szorzóval fizet, ha gólt szerez, és hétszeres a kifizetés, ha övé az első.

Milito és Eto’o gólja egyaránt 2,4-es szorzót ér. Aki biztosra akar menni, és nagyon bízik az Inter továbbjutásában, célszerű arra játszania, hogy nem kapnak ki az olaszok. 1,333-as szorzóval számolhat csak, de 66 százalékos magabiztossággal. A 0-0-ért 8,5-szeres az odds.

Aki viszont a Moszkvában bízik jobban, és egy hosszabbításos meccset, valamint tizenegyeseket remél, annak 26-szoros pénzt ér a helyes a megérzés.