Minden szombaton nyer valamit a Bayern?

2010.05.15. 11:56

A Német Kupadöntőt két olyan csapat játssza, amelyik elérte, amit akart a bajnokságban: a Bayern megnyerte, a Werder nagy hajrával bejött a harmadik helyre, selejtezhet a BL-ért.

Mivel mindketten elégedettek, akár jutalomjátéknak is felfogható, ezért vélhetően nem is fognak nagyon védekezni. Annál is inkább, mert a liga két legjobb csatársora áll fel. (A Bayerné a legjobb védelem is, de ilyenkor általában a csatárok szoktak nyerni.)

A Bayernnél már egyáltalán nem viccelődnek azzal, hogy minden szombaton nyernek valamit, hiszen a második trófeájukat nyerhetik meg Berlinben, hogy aztán nagy önbizalommal várják az Intert a Bajnokok Ligájában.

A Werder 2008 szeptemberében 5-2-re verte hazai pályán a Bayernt – öt góllal is vezetett -, de ebből a győzelemből nem érdemes kiindulni, mert akkor nem van Gaal ült a kispadon, hanem Jürgen Klinsmann.

Van Gaal nagyon összerakta a szezon végére a csapatot, hogy még csak kétszeres pénzt sem hoz a Bayern sikere. Ha lesz négy gól, közel háromszoros pénzt ér. Ha a félidei döntetlen után nyer a Bayern, ötszörös pénzt lehet keresni.

Az ismert nevek mellett – Robben, Ribery, Gomez - érdemes odafigyelni Thomas Müllerre is, aki pazar formába került. Ha az övé az első gól, hétszeres pénz a nyeremény, ha bármikor gólt lő, 2,8-szoros.

Tavaly a Werder a Leverkusent legyőzte, Özil lőtte a gólt, a mostani találata négyszeres pénzt hoz.