Jó lenne három alatt megúszni

2010.06.05. 09:19

Hollandia-Magyarország, Amszterdam, június 5. 14.00

12-szeres pénzt hoz egy magyar sikert, de az csoda lenne.

Erwin Koeman Hollandiában értelemszerűen szeretne elérni valamit, megmutatni, ő is fejlődik a kispadon – nem a tipikus lúzer, aminek otthon párszor elkönyvelték -, és egy nem túl erős, a vakációt nagyon váró válogatottal megszorongatja a vb-re készülő hollandokat.

Hollandia 1994-ben egyszer már a mieinket választotta ellenfélnek a vb előtt, és egyik legnagyobb győzelmét érte el a 7-1-es sikerrel. (200-szoros lenne a nyeremény, ha most is ennyi lesz.)

Ha a mieink dekoncentráltak lesznek, és ha csak helyenként is szétesnek, ez a hét gól könnyen összejöhet. Mert Robben, van Persie, Sneijder, vagy van der Vaart kicsattan az erőtől, szemmel sem lesz könnyű követni őket, és a hazai védelem ugyan nem a legfiatalabb, az egyedül elöl maradó Torghellét könnyen visszafogja.

A magyar válogatott holland edzője még mindig hisz egy olyan felállásban – 4-2-3-1 -, amelyben még tervszerű és gyors támadást sem igazán vezettünk egy év alatt. Ebből adódóan az a valószínűbb, hogy Magyarország nem lő gólt. Erre 1,75 az odds, ha találna egyet, majdnem kétszeres a pénz.

Az is valószínű, hogy kettőt legalább kapunk, tehát még egy kétgólos hendikep is holland sikert hozhat. Ha három góllal vernek minket, 2,55-ös a szorzó.

Ha legalább három gól lesz, 2,5-szeres pénzt lehet nyerni, ha öt, akkor 4,75-szörös a szorzó. Egy kiélezett, sikerre vágyó Hollandia nem fog leállni.