Hétfőn indul az első magyar profi golf-versenysorozat

2010.06.11. 15:44

Bükfürdőn kezdődik hétfőn az első magyar profi golf-versenysorozat, amelynek keretein belül várhatóan az összes hazai 18 lyukas pályán rendeznek majd versenyt.

A szervezők tájékoztatása szerint a Kaefer-Heibl Golf Sztár Szuper Tour névre keresztelt meghívásos tornán a Magyarországon dolgozó hivatásos golfjátékosok és edzők, mint például Szigeti Csaba, Sárközi Richárd és Hahn Árpád mellett a legjobb amatőrök, köztük magyar bajnokok, mint Kocsis Réka, ifj. Tóth János és Kővári Dániel is részt vesznek.

A programot olimpiai bajnok sportolók, illetve médiaszemélyiségek külön csatája is színesíti majd, a gyepen feltűnik majd többek között Kovács Ágnes, Taróczy Balázs, Fábián László, Kovács István, valamint Hajdú Steve is. A rendezők a fiatal tehetségekre is gondoltak, ugyanis a 6-9 éves ifjú golfreménységek kilenc szakaszon mérik össze tudásukat.
A szervezők úgy tervezik, hogy a versenysorozat - várhatóan kéthetente -  bejárja az összes hazai klasszikus, 18 lyukas pályát, végül szeptember 13-án és 14-én a gödi Pólus Palace Golf Clubban rendezendő III. Magyar Golf Szuperbajnoksággal zárul.