Elin Nordegren: Pokol volt az életem

2010.08.27. 13:17

Tiger Woods frissen elvált felesége, Elin Nordegren egy most megjelent interjú szerint kijelentette, hogy „pokol volt az élete”, amióta férje hűtlensége kiderült, de ő sohasem ütötte meg Tigert.

Nordegren a People magazinnak elmondta , hogy ő és Woods hónapokig próbálkoztak kapcsolatuk rendbehozatalával, de végül úgy látták, hogy „egy bizalom és szeretet nélküli” házasság senkinek sem tesz jót.

Hangsúlyozta, hogy azon a bizonyos éjszakán, amikor Tiger egy fának vezette autóját, egyszer sem ütötte meg a férjét. Otthonukban soha nem történt semmilyen erőszakos cselekedet, ezért teljesen nevetséges és hazug az a híresztelés, hogy ő golfütővel verte volna meg Tigert.

Hozzátette még: nagyon nehéz volt feldolgozni, hogy élték békés családi életüket és aztán egyszerre mindennek vége lett. Akkor hazugság volt az egész? De túlélte. Nagyon nehéz volt, de nem halt bele.

Amikor volt felesége interjújáról kérdezték, Woods azt mondta, hogy mindenben a legjobbat kívánja neki. A legfontosabbnak azt tartja, hogy mindent megtegyenek, hogy gyermekeik a lehető legkisebb sérelemmel vészeljék át a válást.

Nordegren egyébként azt mondta, hogy az utóbbi kilenc hónapban nem nagyon nézte a tévét, de néha az interneten követte nyomon a botrány részleteit, és barátai is informálták.

A mostani interjút ő kezdeményezte, mert három dolgot akart tudatni a közvéleménnyel: ő nem erőszakos és sohasem ütötte meg férjét, fogalma sem volt arról, mi zajlik a háta mögött és házasságuk neki igazi volt.

A magazin szerint az interjú úgy történt, hogy összesen 19 óra időtartamban négyszer látogatták meg Nordegrent a floridai Windermere-ben lévő otthonában, ahol két gyermekével lakik.

Nordegren az interjúban nem beszélt a válási megállapodásban szereplő összegről, csak annyit mondott, hogy a pénz nem boldogít, és nem adja vissza neki a családját.

Az egészben az bosszantja a legjobban, hogy soha nem gyanított semmit. Igaz, az utóbbi három és fél évben főleg áldott terhességeivel, szüléseivel és a gyermekekkel volt elfoglalva. Amikor az újságokból megtudta az igazat, teljesen kiborult, egész világa szétesett, és úgy tűnt, hogy soha nem is létezett. Úgy érezte, elárulták.

Elmondta még, hogy végül majd meg fog bocsátani Tigernek, de ehhez idő kell. Noha volt férje látogathatja a gyermekeket, de az őrzött lakóparkba csak úgy juthat be, ha ő engedélyt ad rá.

Új életet fog kezdeni, és Amerikában marad a gyermekeivel. Tanul, hogy letehesse pszichológiai szakvizsgáját, és tanulmányait a válási procedúra alatt is folytatta, de golfot egyetlen pillanatig sem nézett a tévében.