Meglesz az idei 14. holland győzelem

2010.10.11. 13:58

Hollandia v Svédország, 20.30 - H: 1.61 D: 3.75 V: 5.50

Az E-csoport rangadóját a finn-magyar után rendezik, Hollandia Svédországot fogadja.

A hollandok idén egyszer kaptak ki, a világbajnoki döntőben, hosszabbítás után a spanyoloktól. 13 győzelemmel ez imponáló teljesítmény, nem valószínű, hogy a svédek vernék meg másodszor Huntelaarékat.

A hollandok kicsit döcögve, 1-0-ra nyertek Moldovában, igaz a vb-n is azt láthattuk tőlük, ha már lőttek egy gólt, utána nem erőltetik a másodikat. Kisinyovban sem a legattraktívabb támadásokról voltak híresek, a vezetés után nem nyíltak ki, elég volt nekik a szűk győzelem.

Svédek rápihenhettek a meccsre, elmúlt négy meccsen még csak gólt sem kaptak. (San Marinónak hatot lőttek hazai pályán, a mieink nyolcat.) Nagy pénz, ha nem most szakad meg a sorozat.

Ha valaki a papírformában hisz, akkor is jól kereshet. Ha a hollandok úgy nyernek, hogy a félidőben már vezetnek, 2,5-szeres a nyeremény. Ha 45 perc után még döntetlen, és úgy nyernek, 4,3-szoros a kifizetés. Megéri kockáztatni, a hollandok több ilyen meccset nyertek a vb-n. A gól nélküli félidő oddsa: 2,75. Ha egy góllal nyernek, a hendikepes fogadásnál 3,5-szeres pénzt hoz.

Ha három gól nincs, 1,75 a szorzó, ha lenne: duplázhatunk, tehát egy gólgazdag mérkőzés jobban. Ha csak a hollandok lőnek gólt, 2.6-szoros a nyeremény.

Az E-csoport állása: 1. Hollandia 9 pont, 2. Svédország 6 pont, 3. Magyarország 6 pont, 4. Moldova 3 pont, 5. Finnország 0 pont, 6. San Marino 0 pont.