Szalai annyit ér, mint van Nistelrooy

2010.10.15. 20:07

A Mainz első, a Hamburg hetedik, Szalai csapata a tavalyi bajnokságban februárban kapott ki először hazai pályán. Most se fog, pedig a Hamburg nagyon meglepetésre törekszik.

Mainz      2.25     Döntetlen      3.40     Hamburg      3.10

A Bundesliga 8. fordulójának rangadója a Schalke-Stuttgart lehetett volna, kiesési rangadóvá sínylődött. Németország Mainzra figyel, mert a fiatal, önbizalomtól duzzadó kis csapat a nyolcadik győzelemmel Bundesliga-rekordot vehet el a Bayern Münchentől. A bajorok hetet nyertek, a Mainz a Hoffenheim ellen hozta a hetediket; miért ne jöhetne össze a nyolcadik?

Szalai Ádám is erre a következtetésre jutott a győztes helsinki Eb-selejtező után. „Nem gondolunk arra, hogy ez a sorozat egyszer véget ér, élvezzük minden percét. Mindenki tudja, hogy véget ér, és előbb vagy utóbb lesz majd hullámvölgy is, de inkább azzal foglalkozunk, hogy a jövő héten is lehessen arról beszélni, mikor ér véget a sorozat.”

A csatárt már a fogadóirodák is komolyan veszik, annyit ér a gólja, mint a holland van Nistelrooyé. Az első vagy az utolsó hétszeres pénzt hoz, ha bármikor betalál, 2,75-szörös a jutalom. Ha az első az övé, és még nyer is a Mainz, tízszeres a nyeremény.

A Hamburg szögletei nagyon veszélyesek, a szezonban eddig nem volt szerencséje.

A sorozatok mindig megszakadnak, érdemes rá játszani. Az irodák is számítanak azonban arra, hogy véget ér a győzelmi széria, a hamburgi döntetlen vagy győzelem, az x2 szorzója: 1,57.

Ha félidei döntetlen után jön a nyolcadik győzelem, 5,5-es az odds. Ha a vendégek döntenek a második félidőben, hétszeres a kifizetés.