Bernát, Felícia
EUR 384,34 Ft
USD 364,24 Ft
8 °C
30 °C

Amatőr videó Turánék durva bukásáról

2010.10.28. 12:59 Módosítva: 2010.10.28. 10:34
Drukkerek youtube-ra töltötték a magyar ralisok katalóniai balesetének felvételét. Csoda, hogy megúszták a versenyzők.

Felvették a szurkolók a Turán-Zsiros-ralipáros vasárnapi balesetét: a katalán vb-ralin egy jobbkanyarban a magyarok lerepültek az útról, a szinte szakadéknyi szintkülönbség miatt az autó a tetejére esett, majd még egyet borult, talpán állt meg az aszfalttól 40 méterre, és kigyulladt.

Zsiros Gábor navigátor azt mondta, egyszerűen besokalltak, túl gyorsan mentek, de a videón az sem látszik, hogy kanyarodni akartak, mintha Turán Frigyes nem számított volna ekkora jobbosra.

Az amatőr felvételen szereplő drukkerek azonnal elindultak az autó felé, mire odaértek, Zsiros eloltotta a kocsit, Turánt a nézők segítségével sikerült kiszabadítani.

Mentőhelikopter vitte őket kórházba, ahol kiderült, Zsiros zúzódásokkal, pilótája kulcscsonttöréssel és agyrázkódással megúszta a durva bukást. Néhány óra múlva kiengedték őket.

Kiesésükig remekül, az abszolút hetedik helyén álltak, a világ legjobbjai között.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek