Rudolf alig rosszabb a vb-győztes Toninál

2010.10.29. 13:11

Genoa v Internazionale - 20.45, H: 4.00 D: 3.20 V: 2.00

A Genoa a 2007-es feljutása óta még nem győzte le az Intert, tavaly megalázó vereséget szenvedett, hiszen Sztankovicsék ötöt vágtak idegenben.

A Genoa tehát fontos győzelemre készül, bár sok a sérült a csapatnál, a csatárok egyre fogynak, Rudolf Gergely is izomsérülést szenvedett pár napja, így egyáltalán nem biztos, hogy kezdő lesz.

Gasperini edző mindenesetre kijelentette: az utolsó pillanatig várni fog az összeállításnál, mert kell neki a csatár, fontos elképzelései vannak vele. Legutóbb például a bal oldalra állította, onnan adott lendületet a Catania ellen, és onnan szolgálta ki a világbajnok centert, Luca Tonit.

Rég volt ilyen, hogy egy magyar csatárra várjon az edzője. A szorzókban is tükröződik egyre jobban meghatározó szerepe. Ilyen gyors beilleszkedésre magyar csatár esetében nem nagyon volt példa Szabics Imre stuttgarti három jó hónapja óta.

Rudolf bármikori gólja 3,6-szoros pénzt ér, a Tonié mellett az odds: 3,4. A holland Wesley Sneijdernek ugyanolyan kondíciói vannak, mint Toninak. Eto'o persze még más szint, a kameruni csatár talata dupla pénzt sem hoz.

A 16-szoros magyar válogatott csatár a Romának lőtt első élvonalbeli gólját, jó formában van, a válogatottban is megmutatta sebességét. ha gólt lő, és 2-1-re nyer a Genoa, 31-szeres a nyeremény.

A Genoa a gyenge rajt után kezd belejönni, hazai pályán két meccset nyert, előbb a Barit verte tíz emberrel, a 93. percben, majd a már említett Cataniát.

Az Inter a múlt héten is botlott, a Juve után a a másik genovai csapatot, a Sampot nem tudta verni hazai pályán. Idegenben azonban háromszor nyert és csak egyszer kapott ki, akkor éppen a Roma vendége volt.

Ha az Inter esélyesnek megfelelpen játszik, és már a félidőben vezetve nyer, háromszoros a pénz. Ha a félidőben még döntetlen, akkor 4,5-szeres a kifizetés. Ha a Genoa a második félidőben szerzi meg a győzelmet, máris kilencszeres a szorzó.