3-szoros pénz, ha Dzsudzsák újra bevágja

2010.11.20. 14:19

Ajax v PSV Eindhoven, 20.45 - H: 2.37 D: 3.40 V: 2.87

A múlt heti négy PSV-gólból kimaradt Dzsudzsák, itt az idő, hogy újra pontosan célozzon.

Szerdán hatalmas kedvvel, klasszisként játszott Dzsudzsák Balázs a magyar válogatottban, az éllovas PSV is nyilván profitálni szeretne formájából.

Az Ajax a harmadik bajnokságban, a hazai csapat még áll a BL-ben, a Real Madrid megy Amszterdamba kedden. Biztos, hogy ennek ellenére nem fognak tartalékolni.

A PSV két legutóbbi amszterdami fellépésén 4-1-re kapott ki, most azonban sokkal jobb állapotban van a vendégcsapat. Ilyen arányú vereség kevéssé valószínű, és akár még egy idegenbeli döntetlen vagy győzelem is elérhető.

Dzsudzsákon sok múlik, háromszoros pénzt ér, ha belő egy tizenegyest vagy szabadrúgást. A válogatottban centik hiányoztak, ez akár most össze is jöhet. Első rangadós gólját épp az Ajaxnak lőtte az egykori debreceni középpályás, 2008-ban 2-0-ra nyert is a PSV. (Ilyen eredménynél 17-szeres a szorzó.)

Ha az első gól az övé, 8,5-szeres az odds. Csapatában csak Toivonen és Berg jobb nála, a Barcelonának eladott Afellay viszont mögötte van.

Több mint háromszoros pénz, ha a félidőben nem lesz gól. Ismerve a két védelmet, erre nem sok az esély. Inkább az a valószínű, hogy bekezdnek, és három is lesz. Ennek oddsa: 6,5.