Csak Suarez harapásától tarthat a Real

2010.11.23. 11:43

Ajax v Real Madrid, Bajnokok Ligája, 20.45 - H: 3.20 D: 3.40 V: 2.25

A Realnak két meccsen egy pont kell a csoportelsőséghez, José Mourinhóval még nem kaptak ki.

„Az Ajax nincs jó formában, és úgy veszem észre, hogy a harmadik helyezést sem tartják vészesen rossznak. Előre aláírnák, ha szerepelhetnének tavasszal is valamelyik sorozatban” – kezdte értékelését a tv2 riportere, Hajdú B. István a helyszínről.

Elismerte, benne van a meccsben, hogy laza döntetlen lesz, bár Mourinho megerősítette, győzelemre játszanak, nem tartalékolnak a hétfői Barca elleni örökrangadóra, mert sokra tartja a holland csapatot. A kommentátor a gól nélküli meccsben ugyanakkor nem hisz, mert egyik védelmet sem gondolja annyira stabilnak.

„Khedira és Ricardo Carvalho nem lesz, a hat védekező emberből tehát kettő kiesik. Azt gondolom, a Real felméri az elején, milyen az Ajax, mennyire erős. Nem várok sok gólt, mert ha a vendégek, a kirobbanó formában lévő Cristiano Ronaldo vezetésével találnak egyet, vagy kettőt, biztosan nem fogják törni magukat. Az Ajax pedig egyszerűen nem képes sok gólra, és nyilván nem is az a célja, ha már lőtt egyet, hogy újabbat lőjön.”

Az uruguayi csatár, Luis Suarez a PSV ellen megharapta ellenfelét, de ott lesz a pályán – a csapatkapitányi karszalagot is megrtarthatja -, a meccset felvezető sajtótájékoztatón a kérdések többségét a viselkedése szülte. Mourinho egyébként megvédte, Eto’o-t hozta fel példaként, akinek ugyancsak elborult az agya a hétvégi bajnokin. (Chievo 1-2)

„Martin Jol ideges és feszült volt, szűkszavú válaszokat adott, amikor még kérdeztek volna tőle, kiment, de azért még az ajtóban összevitatkozott egy újságíróval. Azt azonban megígérte, hogy támadószellemű Ajax lesz a pályán. Szerintem, ha száz százalékot ad magából, az ellenfél pedig hatvanat vagy hetvenet, akkor sem nyerhet.”

Ha nem lesz három gól, több mint kétszeres pénzzel kalkulálhatunk. Ha az első félidőben nem lesz találat, 3,25-szörös a szorzó. Félidei döntetlen után spanyol győzelem: öt és feles a pénz.

C. Ronaldo majdnem dupla pénzt hoz, ha eredményes, Suarez már többet is duplánál. A portugál két gólja mellett 5,5 az odds.

Hajdú szerint piros lap sem lesz és öngól sem. Pedig mindkettővel bankot lehet robbantani.

A csoport másik meccsén a Milan továbbra is Zlatan Ibrahimovicban bízhat, ha megverné a francia Auxerre-t, szinte biztosan továbbmenne, de a csoportelsőség nagyon távoli.

A csoport állása: 1. Real Madrid 10 pont, 2. Milan 5, 3. Ajax 3, 4. Auxerre 3.