Koman közel annyit ér, mint Ronaldinho

2010.11.26. 19:14

Sampdoria v AC Milan, 18.00 -- H: 3.60 D: 3.10 V: 2.15

Három éve, még Kakával és Gilardinóval rúgott egy ötöst a Milan, azóta kétszer kikapott. Most nem valószínű, hogy elbukik.

A Milan első, a Samp nyolcadik, tíz pont van köztük, mert a Milan beindult, három legutóbbi idegenbeli meccsét megnyerte. A Sampnak még arra is volt esélye szeptember végén, hogy az élre álljon, de azóta a csatárai visszaestek - bár Pazzini hármat vágott Leccében -, Cassano már nincs is a keretben.

A Milan három legutóbbi meccsét (Inter, Fiorentina, Auxerre) kapott gól nélkül hozta le, ilyenre rég volt példa, és nagyon úgy tűnik: Allegri edző a korábbi eredményességnek a kulcsát hozta vissza. Ha szokásosan jó a védelem, elöl csak lő valaki egyet.

Ibrahimovic folyamatosan magas szinten teljesít, a Samp védelmének sem lesz könnyű megállítania, még akkor sem, ha hazai pályán csak három gólt kapott hat meccsen, ebből kettőt a Napoli vállalt. Mindössze öt gólt lőtt azonban a Samp otthon, és ez riasztó adat.

Ha a legutóbbi Lecce-meccset kihagyjuk, akkor zsinórban hat olyan találkozója volt a Sampnak, amikor a félidő gól nélkül ment le. Érdemes tehát a kevés gólra tenni, valamint a nullás félidőre, mert 2,5-szeres pénzt hoz. 6,5-szeres a nyeremény, ha 1-0-ra nyer a Milan.

A két legutóbbi bajnokin ebben a felállásban 2-1-es hazai siker született, ennek oddsa: 13-as

Szintén 6,5-szeres pénzt hoz, ha Koman Vladimir betalál. Szorzója éppen csak rosszabb Ronaldinhóénál (hatszoros), és kicsivel jobb, mint Seedorfé (hétszeres), aki még nem lőtt gólt idén. Koman sem volt még eredményes – az EL-ben igen - a szezonban, és egyszer minden sorozat megszakad.

Ibrahimovic vezeti a listát, nem is meglepő, mert az elmúlt négy bajnokin rendre eredményes volt.