Csak döntetlen lehet a Barca-Real

2010.11.29. 13:45

Barcelona v Real Madrid, 21.00 óra     H: 2.10 D: 3.40 V: 3.40

Ha a félidő és a vége is döntetlen, hatszoros a nyeremény.

Napra pontosan egy éve ugyanebben a párosításban játszott egymással a Barcelona és a Real Madrid, és napra pontosan ma 111 éves a katalán csapat.

Tavaly Ibrahimovic góljával 1-0-ra a Barca nyert, ugyanez az eredmény most 9,5-szeres nyereményt hoz. Tavaly lényegesen rosszabbul fizetett viszont a hazai siker, míg most kétszeres feletti a szorzó.

José Mourinho nem kapott még ki idén a Reallal, most van a legnagyobb esélye, hogy ez a sorozat megszakadjon. Milánóban az Interrel az első nagy rangadóját elveszítette, utána viszont hármat is nyert.

A spanyol bajnokság 13. fordulójában még nem volt döntetlen, eddig valamennyi fordulóban volt legalább egy. Az ötödik fordulóban például csak egy, azt épp a Real érte el, gól nélkül az Almeriánál.

Ha nagy taktikai csata lesz, nem lesz sok gól, ezért is érdemes a félidei góltalanságra tenni – 3,25-ös az odds -, a Realnak hét idei meccsén 0-0 volt a félidő. (A Barcelona ellenben szeptember óta nem játszott góltalan első félidőt.)

Nem csak Mourinhónak presztízskérdés, hogy megússza vereség nélkül, hiszen az elmúlt két évben még csak pontot sem szerzett a Madrid a Barcelonától, és az emlékezetes 6-2-es vereségnél rúgott egyáltalán gólt. Ha nincs három gól a meccsen, az is több mint dupla pénzt hoz.

2002. novemberében volt utoljára 0-0, ha most is megbénulnak a kapu előtt, 13-szoros a jutalom. A büntetőlapok számát hétnél húzták meg, tehát viszonylag sok lapra számítanak a fogadóirodák.

Értelemszerűen a bombaformában játszó Messi gólja ér legkevesebbet (2,1-es a szorzója), Cristiano Ronaldót 2,3-as szorzóval adják. A portugál még nem lőtt gólt a Barcelonának.

Még pár odds: Villa (2,5), Higuian, Benzema, Pedro (egyaránt 3,1). Iniesta idén eldöntötte a vb-döntőt, ha most is nyerőember lesz, és eredményes, ötszörös a kifizetés.

A Barcelona hazai pályán mindjárt az első bajnokiját elveszítette, a Mallorcával döntetlenezett, azóta folyamatosan nyer. A pontvesztéskor egyszer sem a legerősebb felállásban játszottak, hétfőn viszont igen.

Mourinho az Interrrel megmutatta, hogyan kell megverni a Barcát, igaz Barcelonában kétszer is kikapott.

Tipp: úgy érezzük, most nem kap ki, de nyerni se fog.