Ha akar valamit a Fradi, nyer Pakson

2010.11.30. 11:08

Paks v Ferencvárosi TC, 17.00 – H: 2.60 D: 3.40 V: 2.60

A szombatról elhalasztott meccsnek nagy a tétje, a Fradi dobogóesélyes lesz, ha nyer. Nemcsak ezért fog nyerni.

A Ferencváros hullámzó volt az egész szezonban, a Paks több pontot szerzett idegenben, mint hazai pályán. A csapatnak jobban fekszik, ha egy támadó ellenfelet kell megkontrázni, minthogy egy behúzódó védelem ellen kelljen játszania.

A Fradi az erő felett teljesítő Pápának ötöt vágott, az ugyancsak várakozás felett szereplő – csak magyarokat alkalmazó -, hatodik helyezett Paksot is könnyen megverheti.

A fordulóban nem volt idegenbeli siker, a Paks még sohasem verte a Fradit, de talán ennél nyomósabb érv: a Fradi csatárai jobbak, és nem lesz könnyű őket tartani, ha belelendülnek. A máltai Schembri egyedül verte meg a Pápát, a cseh Heinz rugótechnikája pazar.

A Paks nyilván kettőzött erővel készül a Fradi ellen, de vélhetően lesz bennük némi idegesség is, különösen, ha netán kapnak egy gyors gólt.

A Fradi-játékosok ellenben azért hajtanak még jobban, mert a második helyre kerülhetnek, és ha az utolsó, Kecskemét elleni meccsüket hozzák, akkor a második helyen is várhatják a tavaszt, amikor valamennyi nagy ellenféllel hazai pályán játszanak.

Az oddsok egyébként elég sokat változtak az eredeti időpont óta, szombaton ugyanis a Fradi-győzelem kevesebbet ért, mint a hazai, ez azonban megváltozott.

A talaj a technikásabbaknak kedvezhet, ismerték el a játékosok. Ha a talaj megöli a futballt, és kevés gól lesz, jól fizet. Ha nincs három gól még az is több mint dupla pénzt hoz. Legutóbb 2-1-re nyert a Fradi, az most tízszeres pénzt hoz.