Hoffmannék nagyon elégedettek a 13. hellyel

2010.02.23. 08:50

A Hoffmann Nóra, Zavozin Makszim jégtánckettős boldog. „A reggeli edzésen látni kellett volna bennünket, mintha elfelejtettünk volna korcsolyázni, mindent elrontottunk. Ezek után, bevallom, izgultunk egy cseppet. De ahogy jégre léptünk, és rögtön a kűr elején meghallottuk a tapsot, szó szerint libabőrösek lettünk, tudtuk, minden rendben lesz. Így is volt, nagyon boldogok vagyunk” - idézte Hoffmann Nórát a Magyar Olimpiai Bizottság honlapja.

Párja fáradtabbnak tűnt, ami érthető: a merész, gyors kűrben emelte, dobálta Hoffmann Nórát. „Köszönöm mindenkinek! Nagyszerű volt, most mentünk a legjobban. Elfáradtam, de mindent megért ez a négy perc.”

Hoffmann Nóra elárulta, eleinte veszélyesnek tűnt, hogy modern, nem igazán klasszikus zenét választottak, hiszen a pontozók többsége idősebb.

„A lényeg azonban az, hogy a publikumnak tetszett, ezúttal ugyanis elsősorban nekik akartunk örömet okozni. Ők a helyszínen tíz-tizenkét ezren, nem tizenketten vannak, a tévék előtt milliók ülnek, a lényeg, hogy ők élvezzék a produkciót. Ha így van, akkor tapsolnak, és akkor idővel a pontozók is megtapasztalják, mi kell a népnek.”

Hoffmann Elek Attilával négy éve, Torinóban 17. volt.