Ötszörös pénz, ha eljut ötig a Barca

2011.01.02. 10:02

Barcelona-Levante, 18.00 – H: 1.062 D: 11.00 V: 29.00

A Barcelona várhatóan erőlködés nélkül fog nyerni, abba kell beleérezni, hogyan. Ha netán kevés góllal, egy vagyonnal kalkulálhatunk.

Igazán kellemes ellenfelet kapott a Barcelona 2011 első bajnokijára, hiszen a Levante nincs jó formában, egy győzelem és egy döntetlen mellett mindig kikapott, ha idegenben játszott.

Karácsony előtt a Realtól kupameccsen egy nyolcast kapott, és ha a védelem továbbra is olyan állapotban futballozik, elég valószínű, hogy a Barcelona is kitömi.

A győzelem szinte nem is kérdéses, megalázó összeget fizet, ezért érdemesebb hendikepben gondolkodni - hármas hendikeppel 2,5-szeres a nyeremény -, valamint megkockáztatni, hány gólt lőnek Messiék. Vagy egyáltalán Messi.

Haladjunk sorjában. Ha nem lesz három gól a meccsen, brutális a szorzó, hiszen majdnem négyszeres. 4,5-es az odds, ha a katalánok eljutnak öt gólig. Ha hatot vagy többet lőnek, 6,5-szeres a kifizetés.

Ha a Barca csak egy gólt is kap, máris 2,2-szeres a nyeremény. Legutóbb amúgy 5-1 volt az eredmény, ha megismétlődne, 19-szeres a pénz.

2007-ben csak egy góllal nyert a bajnok, az 1-0 most 13-szoros pénzt hoz. (A Bilbao elleni kupameccsen gólképtelen volt a remek csatársor.)

Messi duplája dupla pénzt hoz, ha hármat lőne vagy többet, 4,5-szeres a jutalom.