Donadoni tudja, hogyan kell verni a Milant

2011.01.06. 11:28

Cagliari v AC Milan, 15.00 -- H: 4.00 D: 3.20 V: 2.00

Vízkeresztkor hagyományosan játszanak az olasz bajnokságban, az éllovasnak nem lesz könnyű meccse.

A Milan edzője, Massimiliano Allegri Cagliari-játékos volt, a Cagliari edzője, Roberto Donadoni Milan-játékos volt. A két tény előre jelzi: pikáns meccs is lehet.

A Cagliari álomszerűen indult hazai pályán, ötöt vágott a Romának, utána viszont három 1-0-s vereséget is összeszedett hazai pályán.

Az Inter elleni még emészthető is volt, de miután a Napoli és a Genoa is nyert, az edzőnek mennie kellett. Donadoni érkezett, vele a Cagliari arra a csapatra emlékeztet, amelyik általában volt az elmúlt években, hazai pályán bárkinek nekimegy.

Donadonival két meccset nyertek is, a Leccét és a Cataniát verték, az igazi értékmérő azonban most következik.

A Milan idegenben igen erős idén, tizenhét pontot szerzett, ennél több senkinek sem sikerült a szezonban. Egyszer kapott ki Allegri csapata, a Cesena verte még a második fordulóban.

A Milan korosodó klasszisai hagyományosan nem tudnak ráhangolódni a kisebb csapatok elleni meccsekre, és most is egy ilyen jön. Érdemes tenni ellenük, mert ugyan Ibrahimovic szokásos gólerős formáját hozhatja, a többiek azért nem túl jók körötte.

A Cagliari hajtani fog, mint az őrült, és megfontolandó, hogy egy hazai kétesélyt már 1,72-es szorzóval lehet tenni.

A Milan hazai pályán kikapott a Romától a legutóbbi, decemberi fordulóban, ez azért jelzi, annyira nem ütős a csapat. Sok gól nem várható, ha lenne három, több mint dupla a nyeremény.

Ha a Milan nem kapott gólt, mindig nyert idegenben. Majdnem háromszoros pénz, ha most nem kap. A Cagliari háromszor úszta meg kapott gól nélkül, de csak kétszer tudott nyerni, mert a Samp ellen gól nélküli meccs volt. Ha a Cagliari most nem kapna gólt, 3,75-ös az odds.

A Cagliari 1998-ban verte utoljára a Milant, azóta három döntetlen és négy vereség a mérleg. Legutóbb 3-2-re nyert a Milan, de Borriello és Huntelaar sincs már a csapatban.