Hét éve nem verte a Fradi az Újpestet

2011.04.01. 11:43 Módosítva: 2011.04.01. 11:43

Ferencvárosi TC v Újpest FC, 19.00 óra -- H: 1.95 D: 3.30 V: 3.50

A Fradi a dobogóért, egyben a nemzetközi kupaindulásért harcol, hétszer nyert egy góllal a szezonban.

Tavaly ősszel nagyon megverte az Újpest a Ferencvárost, a 6-0-s hazai győzelem után a Fradi érthetően szívja magát a visszavágóra.

A Fradi második, az Újpest csak tizedik a bajnokságban, ami jól mutatja: a lilák képesek egyszer-kétszer kimagasló teljesítményre, de igen hullámzó a játékuk, míg a zöldek a sok kiszenvedett győzelemmel kerültek a második helyre. Hátrányuk a Videotonnal szemben tizenkét pont, a tabella 14. helyén álló MTK-val szemben viszont tizenegy pont az előnyük.

A Ferencvárosnál rendeződni látszik a tulajdonosi háttér, ami megnyugtathatja a játékosokat, bár igazán feltehetően akkor lennének nyugodtak, ha megkapnák az elmaradt fizetéseiket. Erre egyébként az ügyvezetés ígéretet tett, bár alighanem a játékosok hallották már ezt a sablonszöveget a szezonban.

A Fradi 2003 november végén verte utoljára az Újpestet, amióta visszakerült a másodosztályból a csapat (2009), három meccsen mindössze egy gólt lőtt, kilencet kapott. Ha megtörik a sorozat, akkor majdnem dupla pénzt fizet.

A Fradi két legutóbbi meccsén nem rúgott gólt, hatot viszont kapott. Ha most sem lőne, akkor 4,5-szeres a nyeremény. Ha az Újpest lenne gólképtelen, 3,5-szeres az odds. Amikor ősszel a Fradi kétszer egymás után kikapott, a harmadik meccsét megnyerte.

Az Újpest augusztus elején nyert utoljára idegenben bajnokit, Kaposváron, nagy szerencsével. A Fradi tizenhat meccs óta, augusztus közepe óta nem játszott döntetlent, van tehát jó néhány sorozat, amely megszakadhat, és amely folytatódhat.

Az első félidő góltalansága több mint háromszoros pénzt hoz, ha viszont lenne gól az első fél órában, majdnem duplázhatunk. Az is kétszeres nyereménnyel kecsegtet, ha nem lesz három gól.