7 éve nem volt döntetlen a Milan-Interen

2011.04.02. 16:11

AC Milan v Inter Milan, 20.45 -- H: 3.00 D: 3.10 V: 2.45

Nem volt olyan meccs az elmúlt 15 évben, amikor a Milan győzelmére ennyi fizettek volna.

Két komoly meccs (Napoli, Juventus) kapott gól nélküli megnyerése után a Milan a Barit hazai pályán váratlanul nem tudta verni (1-1), majd kikapott Palermóban. (0-1)

A Bari Rudolf góljával vezetett a Milan ellen, Ibrahimovicot pedig kiállították, így ő az Inter ellen rangadón sem lehet a csapatban. Mivel ő döntötte el a legutóbbi, őszi meccset, talán annak is köszönhető, hogy az Intert esélyesebbnek tartják a fogadóirodák.

A Milanban még így is vannak jó csatárok, elég csak Robinhóra, Patóra valamint Cassanóra gondolni, és nekik meglesz a helyzeti előnyük, Lucio nem lesz a rivális védelmében.

A Milan ugyanakkor legerősebb védelmével veszi fel a harcot, de Sneijder, Pazzini és Eto’o kikapcsolása nem lesz egyszerű. A kameruni csatár gólja ér legkevesebbet, csak 2,2-es a szorzója. Hiába a jó csatárok, elsősorban mégis a védelmekről szólhat ez a meccs. Ha nincs gól az első félidőben, 2,62-es az odds.

Ha az egész meccsen sincs gól, kilencszeres a nyeremény. Nem árt figyelembe venni, hogy 2004-ben volt utoljára döntetlen a két csapat meccsén, ez már egy olyan sorozat, amelyiknek a megszakadására érdemes játszani.

Ezzel a döntetlennel ráadásként a Milan az élen maradna, és megtartaná kétpontos előnyét a BL-ben még érdekelt címvédővel szemben, amelyik a dupla terhelés miatt nyilván könnyebben veszíthet pontot a bajnoki hajrában.

Elég valószínű, hogy feszült meccs lesz, de ha netán csak hat lapot oszt ki a játékvezető, máris duplázhatunk.