Wakeboard kupadöntő Budapesten

2011.04.11. 14:23

Utolsó, döntő állomásához érkezett az Indoor Wake Cup, az Európában is egyedülálló fedett uszodás wakeboard kupasorozat. A pécsi és nagykanizsai IWC után a végső győztest a budapesti Sportmaxban avatják április 16-án. Hatalmas küzdelmet, remek versenyzést hozott az első két IWC állomás. Mind a közönség, mind a versenyzők szép számmal jelentek meg az uszodákban. Pécsett Bakró Balázs, Nagykanizsán pedig Bodnár Bence állhatott a dobogó legfelső fokára.

Az uszodákban egy speciálisan beltéri wakeboardozásra kifejlesztett Winch nevű csörlős rendszer vontatta a boardosokat, akiknek egy vagy két a vízre elhelyezett akadályon kellett ugratniuk vagy végigcsúszniuk, s eközben bemutatni a lehető legnehezebb és leglátványosabb trükköt.

A harmadik, mindent eldöntő budapesti állomáson garantált, hogy hihetetlen izgalmak várnak a versenyzőkre, illetve a kilátogató közönségre, hiszen roppant kiélezett mezőny gyűlt össze. Jól mutatja az egyenlő erőviszonyokat, hogy az első két állomáson Bakró Balázs és Bodnár Bence egymást váltotta az első helyen. Minden kiderül április 16-án a Csörsz utcában található Hegyvidéki Sportmax uszodában, este 8 órától. A belépés a rendezvényre és az afterpartyra is ingyenes.