Kapott góllal lesz bajnok a Dortmund

2011.04.29. 18:52

Borussia Dortmund v Nürnberg, 15.30 -- H: 1.40 D: 4.50 V: 7.50

Három fordulóval a Bundesliga vége előtt a dortmundi stadionban minden készen áll, hogy kilenc év után újra bajnoki címet ünnepelhessenek.

A Dortmund idegenben több pontot szerzett eddig, mint hazai pályán, ez most fordulhat egy győzelemmel, és ez meg is lesz Jürgen Klopp csapatának. Nem kizárt, hogy úgy felpörgeti csapatát az edző, mintha egy bajnoki döntőt játszanának.

A Nürnberg öt éve nem lőtt gólt Dortmundban, ezért ez a rossz sorozat megszakadhat, de a győzelemhez kevés lesz egy gól. (Egy nürnbergi gól oddsa 1,61-es.)

A hazai csapat mindössze hét gólt kapott otthon, így simán belefér még egy, kivált, ha már két vagy három góllal vezetnek.

A hatodik Nürnbergnek győznie kellene, hogy maradjon esélye az európai kupaszereplésre, amivel megkoronázhatná átlag feletti szezonját, de a bajnokság végefelé már kezdenek fáradni a kulcsemberek, az elmúlt öt fordulóban csak öt pontot szereztek, ezt négy góllal érték el.

Ha a Dortmund már a félidőben is vezetve nyer, több mint dupla a nyeremény, érdemes kockáztatni. Arra is megéri tenni, hogy öt gól lesz legalább a meccsen, mert 4,5-szeres a nyeremény.