Öt Real-gól ötszörös pénzt hoz

2011.05.10. 14:39

Real Madrid v Getafe, 22.00 --    H: 1.20     D: 6.50     V: 13.00

A Getafe nyert a hétvégén, de még így is csak egy ponttal van a kieső Depor előtt.

Mivel a Real Madrid hat gólt lőtt az elmúlt két idegenbeli fordulóban, és ezzel 87 gólos a bajnokságban, nyilvánvaló, hogy a csapat tud támadni, csak a Barcelona ellen José Mourinho sem merte felvállalni a bátor játékot.

A Valencia és a Sevilla sem gyenge csapat, a 6-3-as és a 6-2-es meccs vélhetően helyre billentette az önbizalmat, és a kiesés elől menekülő Getafe ellen is megmutatják a csatárok, mire képesek.

Különösen fontos a találkozó Cristiano Ronaldónak, mert 34 gólja mellé újabbat lőhet, ezzel lenyomhatja Messit, aki 31-et lőtt a bajnokságban. Ha Ronaldóé az első gól, úgy nyer a Madrid 3,5-szeres a nyeremény.

A két nagy arányú győzelem közé becsúszott egy kínos vereség hazai pályán a Zaragoza ellen (2-3), akkor a portugál nem játszott, este azonban mindenképpen fog.

A portugál szeretné áttörni a negyvengólos határt, és a három hátralévő meccsen (ezenkívül Vllarreal és a már kiesett Almeria) nem is elképzelhetetlen, hogy meglesz neki. Ezért nemcsak Aranycipő jár, hanem az a kellemes érzés is, hogy Messit maga mögött hagyta.

Nemcsak ő lesz motivált, hanem az egész csapat is, mert Mourinhóval az a szégyen még egy ilyen szezonban sem eshet meg, hogy háromszor kapjon ki zsinórban hazai pályán.

Mivel a győzelem keveset fizet, érdemesebb arra koncentrálni, mennyit lő a Madrid.

Ha három alatt, már az is több mint dupla pénzt hoz. Ha viszont legalább ötöt, az ötszöröset. Ha újra hatot vagy többet, 11-szeres a kifizetés. A Getafénak amúgy nem szokott sokat lőni a Real, hazai pályán legutóbb is 2-0-ra nyert. Ez az eredmény 8,5-szeres pénzzel kecsegtet. Négyszeres a jutalom, ha félidei döntetlen után nyer a pályaválasztó.