Olimpikonok népszerűsítik a triatlont

2011.09.22. 09:31

A triatlon népszerűsítése céljából szervez nyílt napot szeptember 25-re az Uniqa Team Újbuda SE Triatlon Szakosztálya és a Mozgásvilág.hu Virtuális Sportklub a budai Sportmax1-be. Az ingyenes sportnapon résztvevők együtt úszhatnak és futhatnak Kuttor Csaba Európa-bajnok olimpikonnal, Dudás Eszter ifjúsági olimpiai bajnokkal és Király Kristóf junior világbajnoki bronzérmes triatlonistával.

„Úszással kezdjük a napot, oktatással, tanácsadással, technikajavítással segítjük a jelentkezőket. Tudásszinttől függően kis- és nagymedencés foglalkozást szervezünk, gyerekeket és felnőtteket, komplett családokat egyaránt várunk. Futással és tanácsadással folytatódik a program, igény szerint egyénre szabott edzésprogramot kínálunk az érdeklődőknek. Fittséget, edzettséget is mérünk, bevezetjük az érdeklődőket a modern sporttudomány és korszerű edzésmódszerek világába. Mindezt az elmúlt esztendők legeredményesebb magyar triatlon egyesületében lehet kipróbálni, szakképzett edzők segítségével” – mondja Kakuk András főszervező.

A helyszíni tanácsadásban és a helyes úszó-futó technika bemutatásában nemzetközileg jegyzett sportolók segítenek: többek közt Dudás Eszter, a szingapúri ifjúsági olimpia bajnoka, Király Kristóf junior világbajnoki bronzérmes és Kuttor Csaba háromszoros olimpikon, felnőtt Európa-bajnok triatlonista.