Konferencia az utánpótlássportról neves előadókkal

2012.01.25. 12:33



Az utánpótlássportról Nem gyerekjáték címmel rendez csütörtökön nagyszabású konferenciát az utanpotlassport.hu, amelynek neves előadókat sikerült megnyernie a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karának (TF) aulájában sorra kerülő rendezvényre. A Magyar Olimpiai Bizottság által is támogatott konferenciával a szervezők célja az, hogy segítséget nyújtsanak a fiatal sportolók felkészítésével foglalkozók számára a mindennapi munkához.
A MediaBook Kiadó - az utanpotlassport.hu kiadója - tájékoztatása szerint az eseményen felszólal többek között Pavlik Gábor, a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karának egyetemi tanára, Budavári Ágota, a Sportkórház pszichológusa és Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport ügyvezető igazgatója is.
A konferencia keretében a résztvevők számára lehetőség nyílik kérdéseket intézni az előadókhoz, s aktív szerepet vállalhatnak az úgynevezett kerekasztal-beszélgetések közben is. A részvétel előzetes regisztrációhoz volt kötve, s a jelentkezés már lezárult. Ez alapján a szervezők mintegy 250 résztvevővel számolnak.