A világ legszebb modellje megvédi férjét, Tom Bradyt

2012.02.07. 09:21
A világszép feleség, Gisele Bündchen szerint nem segítették férjét, a vesztes Tom Bradyt a béna elkapók a Super Bowlon. A New York Giants 21-17-re verte meg a New England Patriotsot a vasárnapi amerikaifoci-döntőben.
tk3s xposure 16062011 iv 0302
Fotó: Xposurephotos.com

A világ egyik legjobban kereső modellje beszólt férje csapattársainak a Super Bowl után. Gisele Bündchen épp kifelé tartott kíséretével, amikor beszóltak neki, hogy már 2-0-ra áll Eli Manning és csapata, a New York Giants férje, Tom Brady és a New England Patriots ellen. A világsztár modell zaklatott volt, ezért reagált: "Az elkapók nem fogták meg a labdákat, amikor kellett volna. A férjem nem tudja egyszerre eldobni és elkapni a labdákat" - mondta a vesztes feleség a liftre várva, majd nagyon keményen lehúzott egy korty vizet.

Bündchen a Super Bowl előtt már nagyon izgult férjéért, a háromszoros bajnok Bradyért, ezért megkérte a barátait és családtagjait, hogy legyenek szívesek imádkozni a Super Bowl előtt: "Ez egy nagyon fontos vasárnap a férjem életében. Ő és a csapattársai nagyon keményen dolgoztak azért, hogy idáig eljussanak, és most mindennél nagyobb szükségük van arra, hogy pozitív energiákat küldjünk nekik, hogy teljesüljön az álmuk, megnyerjék a Super Bowlt".

Bradyt megkérdezték a meccs előtt, hogy felesége szokott-e tanácsokat adni a meccsek előtt, és mindenki meglepetésére igen. Nem is rosszakat: "Gyorsan dobd el a labdát. Nem szereti, ha nagyon gyakran ütést kapok, de szerencsére a falban a fiúk jól dolgoznak és megvédenek". Később kiderült, hogy a Giants győzelmének titka, ahogy ezt előzetesen is várni lehetett, Brady passzainak siettetése volt.

tk3s evhr 00655859
Fotó: Upi Photo / Eyevine

A New York Giants 21-17-re verte meg a New England Patriotsot, és Brady nagyon csalódott lehet, mert bár több butaságot is elkövetett a mérkőzésen (safety és interception), mégis eszement jól is játszott a mérkőzés bizonyos szakaszaiban. A meccs fordulópontján Wes Welker egy könnyűnek látszó labdátejtett el, amit a giantses Manningham bravúrelkapása követett. Később az utolsó támadássorozatban Branch és Hernandez is elejtette Brady passzait, így 2008 után megint megverte a Giants a Patriotsot.