Ha gyorsabb, már pénteken jegyesek

2012.02.14. 18:18 Módosítva: 2015.05.17. 02:33

A kétszeres olimpiai bajnok úszó, Matt Grevers még a legromantikusabb pillanatokban sem tud igazán elszakadni a medencétől. A Missouri Grand Prix verseny eredményhirdetésén, a dobogó legfelső fokán kérte meg a szintén úszó Annie Chandler kezét.

Grevers talán még sohasem készült ennyire komolyan versenyre, hogy tervét véghezvihesse, muszáj volt nyernie. Ez sikerült is neki szombaton a 100 méteres hátúszásban. Az úszó már egy nappal korábban is megkérte volna Chandler kezét, de a lánynak nem sikerült számában dobogóra állni, csak ötödik lett. Grevers azt mondta, vasárnap eredményektől függetlenül megtartotta volna a lánykérést.

Hogy minden simán menjen, Greversnek a szervezőket is be kellett vonni tervébe. Ezért fordulhatott elő, hogy Chandler felállhatott mellé a dobógóra. A lánynak kicsit gyanús volt az ügy, de nem tulajdonított neki jelentőséget. Egészen addig, amíg Grevers térde nem esett, és elő nem vett egy gyémántgyűrűt. Miután a közönség hangos ovációja közben Chandler újra levegőt kapott, igent mondott a lánykérésre.