Bastos bombája Ronaldót és Messit is veri

2012.02.27. 11:07

Nincs egyszerű dolgunk, ha a hétvége gólját akarjuk kiválasztani, Messi és Ronaldo is olyat lőtt, amilyet muszáj még megnézni párszor. A brazil Bastos viszont talán mindkettőjüket veri a PSG elleni lövésével. A hétvége gólja a hétvége meccsén?

A Lyon úgy játszott 4-4-et otthon a PSG-vel, hogy ezzel a góllal már 3-1-re vezettek.

A 40. percben egy hazai szöglet után még fel tudott szabadítani a párizsi védő, de jött a brazil középpályás, rádőlt a pattogó labdára és bevágta a hosszú felsőbe. Technikailag kifejezetten nehéz mozdulat, akkor sem szólhattunk volna semmit, ha a lelátóra küldi a labdát.

Ronaldo sarkazása a szerencsétlenkedő Rayo Vallecano-védők ellenére is emlékezetes volt, ráadásul győzelmet ért a Real Madridnak.

Melyik volt a legszebb?

Messi trükkös szabadrúgása ugyanaz a kategória, mint a portugálé, ugyanúgy három pontot ért az Atletico Madrid ellen. Mindenki azt várta, hogy Xavi végzi el, az argentin a tizenhatos bal sarkától ballal csavart a hosszúba.

A töketlenkedő Atletico- és Rayo-védőkkel szemben a PSG játékosait viszont nem tudjuk hibáztatni, ezért áll hozzánk Bastosé a legközelebb.