Alekszej Ignasov Budapesten tér vissza

2012.05.10. 10:02

Budapesten tervezi nagy visszatérését, és a főmérkőzésen ringbe lép a K-1 legendás alakja, a Vörös Skorpió néven ismert fehérorosz Alekszej Ignasov. Szeretné megmutatni, hogy még mindig tartja a tempót a világ élvonalával. Riválisa Ali Cenic, aki eddigi karrierje során nem nagyon ismerte a vereséget, a török 21 meccséből 19-et nyert meg.

K-1 Max Fight Code a Sportarénában

A Papp László Sportarénában, május 12-én, szombaton, 18 órától nemzetközi K-1 gálát rendeznek. Az egyik legnépszerűbb irányzat, a K-1 Max Fight Code elnevezésű szériájának négy világbajnoki selejtező mérkőzést is magában foglaló nyitányán 11 ország versenyzői között két magyar is a küzdőtérre lép, összesen 11-en szerepelnek a hazai harcosok közül.

A gálán lesz Fight Code K-1 MAX világbajnoki kvalifikációs torna is két magyar, Balogh Norbert és Szűcs Barna részvételével. Két MMA-nagyágyú, Felföldi Szabolcs és Sárközi Róbert szintén kesztyűt húz, profi bokszban Bogdán Zsolt és Bedák Pál lép ringbe. K-1-profi magyar bajnoki címmeccsek is lesznek, Benedek Zsolt Laszák Zoltánnal, Birics Tamás Görbics Gáborral ütközik, Török Imre a WPKC nemzetközi bajnoki övéért száll harcba.

Itt bonyolítják le a Fight Code K-1 MAX világbajnoki kvalifikációs torna négy mérkőzését, két magyar, a tavalyi vb-finalista Balogh Norbert, és a thai-boksz bajnok Szűcs Barnabás is verekszik.

Három K-1 szabályrendszerű profi címmeccs is lesz, a magyar bajnoki öv a tét a Benedek Zsolt-Laszák Zoltán és a Birics Tamás-Görbics Gábor összecsapáson, Török Imre a bosnyák Haris Gredelj ellen a WPKC nemzetközi címéért lép ringbe.

k-1poster

A magyar MMA legjobbjai is ott lesznek, Felföldi „Hegylakó” Szabolcs a román Andrei Daniellel veszi fel a harcot, Sárközi Róbert a kyo Európa-bajnok horvát Nenad Santiccsal csap össze.

Lesz boksz is, az amatőrként vb-ezüstérmes Bedák „Pimpa” Pál profi sikereit gyarapítaná, akárcsak a nehézsúlyú Bogdán „Golyó” Zsolt.

Fight card

Profi boksz:
Bogdán Zsolt vs. TBA
Bedák Pál vs. TBA

K-1 profi magyar bajnoki címmeccs:
72,5kg: Laszák Zoltán (Tököl)     vs.          Benedek Zsolt (Békéscsaba)

K-1 WPKC nemzetközi bajnoki címért:
90kg: Török Imre (Magyarország)  vs.   Haris Gredelj (Bosznia-Hercegovina)

MMA super fight:
Felföldi Szabolcs (Magyarország) vs. Andrei Daniel (Románia)
Sárközi Róbert (Magyarország) vs. Nenad Santic (kyo Eb-győztes)

Fight Code profi magyar bajnoki címmeccs:
72,5kg Birics Tamás (Re-Gym) vs. Görbics Gábor (Titán SE)

Fight Code K-1 MAX világbajnoki kvalifikációs mérkőzések:
Szűcs Barna Magyarország)   vs.   Jérémy Sportouch (Franciaország)
Wallid Haddad (Algéria)     vs.    Edgard Nzunga (Belgium)
Balogh Norbert (Magyarország)  vs.   Marco Re (Olaszország)
Abderahmane Ait Said (Hollandia)    vs.  Victor Zaman (Horvátország)

K-1 super fight:
Aliyilmaz Cenic (Törökország)    vs    Alekszej Ignasov (Fehéroroszország)