Sűrű füstben estek pofára a focisták

2012.09.04. 13:44

A Missisippi State University amerikaifutball-csapata, a Missisippi State Bulldogs parádésnak szánt bevonulásába egy megbolondult füstgép rondított bele a szombat esti mérkőzésük előtt.

znsqk

A Missisippi State Bulldogs imázsfelelőse ugyanis kicsit túlspilázta a Jackson State Tigers elleni meccs előtt az ilyenkor szokásos hatásvadászatot, és maximális fokozatra állították a füstgépet, gondolván, hogy a játékosok valószínűleg túlvilági szörnyeknek fognak tűnni, ahogy megvadult vaddisznócsordaként előrontanak a füstből, hogy átgázoljanak az ellenfélen. Nos, nem így történt.

A sűrű füstben ugyanis a focisták az orruk hegyéig sem nagyon láttak, és ennek súlyos következményei lettek. Egyikük vélhetően megbotlott, a többiek pedig átestek rajta, és a végeredmény parádés bevonulás helyett egy olyasféle jelenet lett, mintha valami nagyon rossz vígjátékot néznénk: a játékosok kvázi kicsi a rakást játszva zuhantak egymásra. Öröm az ürömben, hogy ezen annyira felhúzhatták magukat, hogy 59-9-re büntették a Jackson State Tigerst.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport