40 városban lesz Sport Csütörtök

2012.09.05. 13:51

Új sportágak képviselői és új sportegyesületek csatlakoztak a Médiaunió A sport mindenkié kampányához, így már országszerte több mint negyven városban várják ingyenes edzésekkel a sportolni vágyókat. Szeptember 6-án, a negyedik Sportos Csütörtökön több mint negyvenöt féle sportágat lehet kipróbálni országszerte.

A Médiaunió Alapítvány azért szervez ingyenes sportórákat, hogy a sportágválasztásban segítsen. Többek között vívó, zumba, tenisz, nordic walking, futó, hastánc, foci, mountainboard, asztalitenisz, mediball, tamburello, lovas, többféle aerobik, fitnesz és harcművészeti edzésen vehetnek részt a sportszeretők, több helyen pedig az úszómedencéket is ingyenesen lehet használni.

Szeptember 6-án a budapesti Erzsébet téren is edzést tart a Médiaunió Alapítvány, ezúttal a Tai Chit lehet kipróbálni. A Sportplaccon szeptember 27-ig minden csütörtök este 6 és 7 óra között más-más edzésen ingyenesen vehetnek részt az érdeklődők. Az elkövetkező hetekben salsa-, hastánc-, nordic walking és különleges Bollywood-dance órára várják az érdeklődőket. A futás kedvelői ezután éjszakai futásra indulhatnak Kiss Mira BSI-futónagykövet vezetésével.