A pályán lopták el a góllövő mezét

2012.09.19. 14:40

Gólt rúgott, levette a mezét, amit egy pályára rohanó gyerek tépett ki a Kasimpasa-játékos kezéből. Ezután indult a hajsza.

A hétvégén a német bajnokságban ollózós gólját ünneplő Huszti Szabolcs két sárga lapot is kapott, amiért levette mezét, majd kirohant a szurkolókhoz ünnepelni. Kiállították, egy körből kimarad.

A török bajnokságban szereplő Kasimpasa futballistájától viszont ellopták a mezét, amit csak a rendezőknek sikerült visszaszerezniük.

A Gaziententespor elleni meccsen az uruguayi Pablo Cesar Cabral rúgta csapata harmadik gólját (3-0), a 93. percben. Mezét letépve rohant ki a szurkolókhoz ünnepelni, néhányan a lelátóról már ekkor megpróbálták kiráncigálni a dresszt a kezéből. Résen volt, arra viszont nem számított, hogy akad majd olyan elszánt drukker, aki a pályára is berohan, hogy megszerezze a trikót.

Cabral a lelátóra mutogatva sétált vissza társai között a középkezdéshez, amikor egy kissrác odaszaladt hozzá, kitépte a kezéből az ereklyét, és rohanni kezdett. A biztonsági emberek megpróbálták leszerelni, de vesztét érezve kidobta a mezt a tribünre a haverjainak.

Egyikük meg is kaparintotta, de a szervezők utasítására engedett, és visszadobta a mezt a pályára. Nem volt túl jó döntés, Cabral közben kapott egy új pólót, a meccset másodpercek múlva lefújták, az eredeti meg valószínűleg a mosodában végezte.

A bajnokságban a Kasimpasa remekül nyitott, négy forduló után a második helyen áll, a Gaziantepspor a tizennegyedik.