281 milliót költött chelsea-s társaira Drogba

2012.12.07. 14:09

Bár Didier Drogba nyáron eligazolt a Chelsea-től, nem felejtette el korábbi csapatát, sőt szerdán bajnoki gyűrűvel lepte meg egykori társait. Nem keveset, összesen 800 ezer fontot (281 millió forint) fizetett értük.

A Sanghajba igazolt exchelsea-s a Harbor Hotelben hívta össze korábbi csapattársait, hogy mindegyiküknek átadjon egy, a májusi Bajnokok Ligája-győzelemre emlékeztető gyűrűt.

A9eEDssCYAMyCil (1)

Az elefántcsontparti csatár a Super Bowlból és az NBA-ből merítette az ötlete, az NFL- és az NBA-győztesek kapnak a övéhez hasonló gyűrűt. A zafír és gyémántberakásos aranyékszeren a BL-kupát, a két csapat nevét és a 4-3-as végeredményt is megjeleníttette Drogba. Ráadásul mindenki névre szólót, saját mezszámával, miniportréjával és születési dátumával ellátottat kapott.

„Nagyon büszke vagyok arra, amit ez a klub elért aznap este, ezért akartam adni valamit a csapatnak, hogy visszatekintsünk, és emlékezzünk arra a pillanatra" - indokolta meg Drogba, miért készült speciális és drága ajándéka.

„Te vagy az én hősöm, és mindenkié, aki szereti a Chelsea-t"  - köszönte meg az emléket a csapatkapitány John Terry.

A gyűrű átadásán nem tudott mindenki megjelenni. Hiányzott Roberto Di Matteo edző, Petr Cech, Juan Mata és Fernando Torres, utóbbi valószínűleg azért, mert fia kétéves születésnapját ünnepelte.

Drogba átigazolása után is jó kapcsolatban maradt a Chelsea-vel, jelenleg a klubnál edz a 2013 elején kezdődő Afrika-kupára.