Phelps világkörüli útra viszi a pincérnőt

2012.08.07. 12:33

Michael Phelps hat éremmel zárt Londonban, különdíjat is kapott, hiszen három olimpiáján 22 érmet nyert, minden idők legnagyobb olimpiai sportolójának járó díjat adott át neki a Nemzetközi Úszó Szövetség. Az amerikai 18 arany-, 2 ezüst-, és 2 bronzéremmel vonul vissza.

A sportsikerein kívül azonban új barátnőjével is büszkélkedhet. Hétfőn este a Speedo által rendezett londoni rendezvényen mutatta meg először párját, Megan Rossee modellt, írta a Hollyscoop.com.

A Los Angelesben élő Rossee nem próbálta titkolni kapcsolatát Phelpssel, Twitterére közös képeket is kitett. „Sok szerencsét kívánok neked ma este, medve” - írta augusztus másodikán, amikor Phelps 200 vegyesen aranyérmet nyert.

149918551
Fotó: Tim Whitby / Europress / Getty

A Hollyscoop szerint 2012 januárjában kezdtek randevúzgatni, de a kapcsolatuk csak az olimpia előtt kezdett megerősödni. Phelps barátnője Hollywoodban, a Blok nevű éjszakai klubban koktélokat szolgál fel. Rossee emellett modellkedik és színésznőként is szerepel filmekben és a televízióban.

A visszavonulását bejelentő Phelps világkörüli utat tervez, szeretné, ha vele tartana modellként  feltörekvő barátnője is, de Rossee még nem döntött.