Bombanők és punkkoncert zárja az olimpiát

2012.07.23. 22:59
Kate Moss, Naomi Campbell és Georgia Jagger és a legnagyobb brit világsztárok is fellépnek az olimpiai záróünnepségen, és ott lesz a Spice Girls is.

A záróünnepség két házigazdája Russell Brand és Kate Moss, a szervezők biztosra mennek, ezért világsztárokkal teletűzdelt produkcióval készülnek. Az Olimpiai Stadionban augusztus 12-én lesz az ünnepély, de az esemény részleteit szigorúan titkolják.

A Daily Mail információi szerint egy kétórás színházi és zenei műsor lesz. Emeli Sande, a Kaiser Chiefs, a One Direction, Ed Sheeran, Elbow, Jessie J., Tini Tempah, tehát fiatal énekesek és zenészek nyitják majd a műsort. Fellép a Take That, Annie Lennox, George Michael, Ray Davies, a Pet Shop Boys és a Madness. Russell Brand teljes punköltözetben fogja a Sex Pistols Pretty Vacant című dalát előadni Dawn French és Jennifer Saunders komikusokkal. A színész előadja az I am the Walrus című Beatles-dalt.

Szupermodellek is feltűnnek majd, például Kate Moss, Naomi Campbell, Stella Tennant, Lily Cole és Georgia Jagger. Az olimpia záróünnepélyén a királyi balett-társulat 300 táncművésze is fellép.

Az angol királyi család is természetesen jelen lesz, egy számukra kialakított királyi páholyban nézik majd a záróünnepséget. Jegyek még vannak, a legalacsonyabb árú körülbelül 231 000 forintba kerül, a legdrágább kicsivel több mint félmillióért vihető.