Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
16 °C
28 °C

A britek nem tudják, mi van a világbajnokkal

2012.07.24. 12:56

A Brit Olimpiai Bizottság még nem kapta meg Phillips Idowunak, a férfi hármasugrás világbajnokának jelenlegi egészségi állapotáról szóló orvosi papírokat. A BOA azért kérte a 2008-as pekingi játékokon ezüstérmes atlétát az orvosi jelentés leadására, mert Idowu sérülésre hivatkozva nem vett részt az atléták utolsó, portugáliai edzőtáborában, és jelenleg semmilyen információja nincs az állapotáról. A bizottság a sportolókkal kötött szerződésben kikötötte, értesíteniük kell a szervezetet minden olyan tényezőről, amely befolyással lehet teljesítményükre az olimpián.

A 33 éves ugró 2008-ban fedettpályán, 2009-ben pedig szabadtéren lett világbajnok, míg a tavalyi szabadtéri vb-n ezüstérmet szerzett. Idei éve nem volt problémamentes, kisebb sérülések nehezítették felkészülését. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek