Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Csepel díszpolgára lett Csötönyi Sándor, Laurencz László, Kovács István

2012.07.18. 20:39

Csötönyi Sándor, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) elnöke, Laurencz László kézilabda mesteredző, valamint Kovács István, az egyetlen magyar szabadfogású birkózó világbajnok is megkapta szerdán  Csepel díszpolgári címét.

Az eseményen - amely része a Csepel újjáépítésének 300. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségsorozatnak - Németh Szilárd, a kerület polgármestere adta át az elismeréseket. Az ünnepségen részt vett Kövér László, az Országgyűlés elnöke is.

"Annak idején itt bokszoltam, majd edzőként is segítettem a csepeli klubot. Nagyon meghatódtam, hogy a mostani vezetés nem feledkezett meg erről, nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy a kerület díszpolgárává választott. Lassan 36 éve lakom itt, és nekem már Csepel jelenti az otthont. Egyik része hasonlít a szülőfalumra, míg a modernebb városrészben egyre több a fiatal, akik Csepel jövőjét jelentik" - idézte a MÖSZ közleménye Csötönyi Sándort.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek