40 kilós reflektor esett a térdelő birkózóra

2013.01.22. 16:07

Parterhelyzetben érte a csapás a középiskolás birkózót. Megúszta a súlyos sérülést.

A Madison High School felsőéves birkózója, Michael McCormish az iskola éves versenyén, Madison Square Garden Nighton küzdött egy másik gimnázium diákjával Dél-Dakota államban. McCormish ment parterhelyzetbe, amikor bizarr baleset szakította félbe a meccset. Tíz méteres magasságból rázuhant az aréna egyik reflektora.

McCormish kimászni sem tudott a negyven kilós reflektor alól. A bíró és ellenfele szabadította ki, szerencsére saját lábán ment le a szőnyegről. Megúszta komoly sérülés nélkül, a homlokán és a feje tetején szakadt fel a bőr, a hátát összevágták a szilánkok.

„Csak néhány másodperccel később fogtam fel, mi történt. Először nem értettem, hogy mi eshetett rám. Nagyon világos volt, és szilánkok voltak mindenfelé" - elevenítette fel a történteket a KSYFY-nek. Úgy véli, ha más helyzetben lett volna, amikor rázuhant a reflektor, akkor a sérülései súlyosabbak lettek volna.

Iskolája közleményt adott ki, melyben elnézést kértek a történtekért, és megnyugtattak mindenkit, hogy McComish fel fog épülni.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport