Salamon
10 °C
14 °C
Index - In English In English Eng

Obama elnökkel golfozott Tiger Woods

2013.02.18. 08:45

Barack Obama elnökkel golfozott Tiger Woods egykori világelső golfozó vasárnap egy exkluzív floridai jacht- és golfklubban. Az elnök pénteken érkezett Floridába, miközben felesége és két lánya Coloradóban síelnek. Obama helyi idő szerint hétfő este utazik vissza Washingtonba. Tiger Woods Palm Cityben, a Floridian klubban csatlakozott az amerikai elnökhöz és kíséretéhez, Jim Crane houstoni üzletemberhez és Ron Kirk volt dallasi polgármesterhez.

A Floridában élő golfozó 2009-ben meglátogatta Obamát a Fehér Házban, de még sohasem játszottak együtt. Az elnök szenvedélyes amatőr golfjátékos. A Fehér Ház nem engedélyezte az újságíróknak, hogy tudósítsanak a vasárnapi floridai eseményről, emiatt több újságíró és egy újságíró-szervezet is tiltakozott.

Tiger Woods hosszú időn át a sportág ikonja volt, de 2009-től magánéleti botrányai és válása miatt több évre abbahagyta a játékot. Ma újra aktív, jelenleg a második a golfozók világranglistáján. Legutóbb három hete nyert meg egy golfversenyt San Diegóban.

15%
3990 Ft
3392 Ft
15%
4290 Ft
3647 Ft