Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Nem mellédobás, óriási alley-oop

2013.04.03. 12:14

A Utah Jazz tíz ponttal verte hétfő este a Portland Trailblazerst az NBA-ban. Az utolsó negyedben már elég biztosnak látszott a győzelem, így belefértek a nagy figurák is a játékba. A Jamaal Tinsley–Jeremy Evans-páros óriási alley-oopot hozott össze.

Tinsley vitte fel a labdát középen, nagyjából a hárompontos vonalhoz ért, amikor látszólag értelmetlenül bedobta a palánk közeli üres területre. A labda azonban mint kiderült, tökéletes indítás volt. Evans szintén a hárompontoson túlról indulva befutotta, és zsákolással fejezte be az akciót.

A két játékos nagyon érezte egymást, de nem lehet azt mondani, hogy éles helyzetben túl sok alkalmuk lett volna összeszokni. Evans általában csere, és jó, ha a mérkőzések felén kap pár percet. Most is csak három perc jutott neki, de ez is elég volt egy látványos mozdulathoz.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?