Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Négykézláb ment a hazaadásra: röhejes gól

2013.04.14. 16:21

A Serie A-ban a kiesés elől menekülő Palermo fogadta a Bolognát, már a meccs elején vezettek a szlovén Ilicic 5. percben lőtt góljával góljával, aztán 12 perccel később a kapusuk sokkolta őket.

A 17. percben ez egyik Palermo-védő gurította haza a labdát gurította Sorrentinónak a bolognás Lazaros elől. A 34 éves kapus útközben elbizonytalanodhatott, nem tudta eldönteni, mit csináljon, a labdát ugyanis nem foghatta meg. Ennek az lett a vége, hogy négykézláb kúszott a földön, Gabbiadini pedig kihasználta ezt, és a szabadon maradt labdát a begurította, a szerencsétlenkedő Sorrentino már hiába kapott utána.

A meccsen már nem volt több gól, maradt az 1-1. A Palermónak nagyon kellett volna a győzelem hazai pályán, beérhették volna a bennmaradó helyen álló Sienát, így viszont továbbra is kiesésre állnak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?