Szégyenében elbújt a hibázó kisfiú

2013.04.17. 15:57
Egy oaklandi kisfiú nem tudta, milyen ajándékot kapott, és visszadobta a baseball labdát a pályára.

A vasárnapi Detroit Tigers–Oakland Athletics-baseballmérkőzésen a hazai csapat, az Athletics már 10-1-re vezetett (és nyert) a Tigers ellen, amikor az egyik szurkolónak az amúgy is jó napját még jobbá tehette volna egy váratlan ajándék. A Detroit ütőjátékosa, Víctor Martínez hibás labdát ütött (a partvonalakon kívülre tartó labda számít hibásnak), ezt a szurkolók megtarthatják, ha sikerül elkapniuk.

Visszadobta a baseball-labdát

Szinte minden esetben kisgyereknek szokták adni a foul ballt, hogy bearanyozzák a napjukat, ez vasárnap is így történt. A kisfiú azonban vélhetően nem volt tisztában azzal, micsoda ajándékhoz jutott és – családja és a többi szurkoló nagy meglepetésére – visszadobta azt a pályára. (A videó végig itt tekinthető meg).

Miután testvére értésére adta, micsoda hibát követett el, szégyenében kesztyűjébe temette az arcát. A történetnek szerencsére happy end a vége, a fiú ugyanis nem sokkal később visszakapta a labdát.

Az ilyen esetek nem ritkák, a nagyon fiatal szurkolók nem mindig tudják, hogy a megszerzett labda örökre az övék, és néha visszadobják.