Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szégyenében elbújt a hibázó kisfiú

2013.04.17. 15:57
Egy oaklandi kisfiú nem tudta, milyen ajándékot kapott, és visszadobta a baseball labdát a pályára.

A vasárnapi Detroit Tigers–Oakland Athletics-baseballmérkőzésen a hazai csapat, az Athletics már 10-1-re vezetett (és nyert) a Tigers ellen, amikor az egyik szurkolónak az amúgy is jó napját még jobbá tehette volna egy váratlan ajándék. A Detroit ütőjátékosa, Víctor Martínez hibás labdát ütött (a partvonalakon kívülre tartó labda számít hibásnak), ezt a szurkolók megtarthatják, ha sikerül elkapniuk.

Szinte minden esetben kisgyereknek szokták adni a foul ballt, hogy bearanyozzák a napjukat, ez vasárnap is így történt. A kisfiú azonban vélhetően nem volt tisztában azzal, micsoda ajándékhoz jutott és – családja és a többi szurkoló nagy meglepetésére – visszadobta azt a pályára. (A videó végig itt tekinthető meg).

Miután testvére értésére adta, micsoda hibát követett el, szégyenében kesztyűjébe temette az arcát. A történetnek szerencsére happy end a vége, a fiú ugyanis nem sokkal később visszakapta a labdát.

Az ilyen esetek nem ritkák, a nagyon fiatal szurkolók nem mindig tudják, hogy a megszerzett labda örökre az övék, és néha visszadobják.