Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Sportrádió indul Budapesten

2013.04.23. 12:44

A háromszoros abszolút magyar ralibajnok, Benik Balázs és Rácz Felix üzletember 2012-ben alapított közös cége, a Sport FM Rádió Kft. sikeresen pályázott a 93,6 MHz-es frekvenciára.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsához benyújtott és nyertes pályázatban egy kifejezetten sporttematikus rádiócsatorna beindítását ígérték.

„Magyarországon jelenleg csak digitálisan érhető el ilyen tartalom, de hiszünk benne, hogy – a kiemelkedően sikeres londoni olimpia után, a 2014-es szocsi téli olimpia és a labdarúgó világbajnokság előtt – van helye a piacon egy ilyen jellegű csatornának mind a közönség, mind az üzleti élet érdeklődését tekintve” – emelte ki Rácz.

Rácz idén újraélesztette a profi bokszot - korábban Nagy Csonttörő János menedzsere volt -, de jelenleg az olimpiai bajnok tornászt, Berki Krisztiánt is ő képviseli, és a tehetséges sakkozó, Rapport Richárd is az üzletfele.

„Az egyik legfontosabb feladat egy profi szerkesztőség felállítása lesz szeptember végére. A költségvetést is most tervezzük" - válaszolta a kérdésre, kikkel és hogyan képzeli el a jövőt.

„Remek és pionír lehetőségnek tartom ennek a rádiónak a kiépítését. Bár a frekvencia gödöllői, de a rádió Budapesten és 40 kilométeres körzetében hallható ” – tette hozzá Benik Balázs, aki az elmúlt években sem szakadt el a sporttól.