Ronaldinho sörhassal is alázza a védőket

2013.05.09. 22:14

Az Atletico Mineiro 4-1-re nyert a Sao Paolo ellen a Libertadores-kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján, a 33 éves Ronaldinhónak megint volt egy nagy jelenete.

A korábbi aranylabdás a bal szélen, a vonal mellett elhúzta a labdát az egyik Sao Paolo-játékos mellett, majd kiosztott egy kötényt, mire a két ellenfél összerohant. Ezután megindult a kapu irányába, felrúgni se tudták, aztán az ötös előtt visszafelé cselezett egyet, a beadás viszont már nem talált célt, a középen érkező Mineiro-futballista a gólvonalon várta a labdát, de az is lehetett, hogy Ronaldinho kapura akarta küldeni.

Az már csak a közeli felvételen tűnik fel, hogy a brazil klasszis sörhasat eresztett, igaz ez a sebességén egyelőre nem látszik meg, haskörfogata nincs még akkora, mint Ronaldóé volt. Az Atletico Mineiro 6-2-vel jutott a Libertadores-kupa negyeddöntőjébe.

Fantástica jugada de Ronaldinho vs Sao Paulo en la Copa Libertadores

Ronaldinho ott lehet a júniusban kezdődő Konföderációs Kupán, a brazil szövetségi kapitány, Luiz Felipe Scolari nemrég azt nyilatkozta, a korábbi Barca-sztárt vagy Kakát viszi majd el a tornára.