C. Ronaldo tűrhető ütőjátékos lenne

2013.08.01. 17:57

Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál szélsője ha rövid időre is, de beállt baseballozni egy kicsit. A Los Angelesben készülő spanyol csapat játékosát a Los Angeles Dodgers kérte fel, hogy végezze el a New York Yankees elleni mérkőzés előtt az ünnepélyes kezdődobást. Ronaldo első próbálkozásra legalább egy méterre eldobta a labdát a Dodgers újoncának, Yasiel Puignak a feje fölött, másodikra azonban már pontosabb volt.

C. Ronaldo baseball meccset látogatott

Miután kiderült, hogy Ronaldo pocsék lenne dobójátékosnak, a 22 éves kubai Puig mutatta be dekázótudását, előbb egy baseball-, majd egy focilabdával trükköztek a portugállal.

Ütőjátékosnak viszont elmenne a világ legdrágább focistája, háromból három labdát sikerült eltalálnia sajátos technikájával.

Cristiano Ronaldo plays football with a ball of baseball

A Real Madrid magyar idő szerint hajnal fél 4-kor lép pályára David Beckham korábbi klubja, a Los Angeles Galaxy ellen a Dodgers stadionjában az International Champions Cup tornáján, melyen a két csapaton kívül még a Valencia, a Chelsea, az Everton, a Juventus, a Milan és az Internazionale vesz részt.