Sportruházati támogatás a Magyar Röplabda Szövetségnek

2013.12.06. 16:14

A Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) három évre szóló megállapodást írt alá a Pannónia Sport Kereskedőház Kft.-vel, ennek értelmében a cég ASICS sportruházattal segíti a válogatottakat. A pénteki sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a kft. a hat nemzeti csapat - azaz a felnőtt, a junior, valamint az ifjúsági férfi és női válogatottak - számára biztosít felszereléseket.

Vajda Balázs, a ASICS képviselője kiemelte: ezen túlmenően minden évben egy jelentős keretet is adnak a szövetségnek, amelyet bármilyen célra felhasználhat. A pontos összegről ugyanakkor nem nyilatkozott. Hozzátette: a tervek között szerepel, hogy közösen egyedivé varázsolják a válogatottak felszereléseit, különösen nagy hangsúlyt fektetve a nemzeti színekre és motívumokra.

Poór Csaba, az MRSZ elnöke hangsúlyozta, hogy a nemzetközi követelményeknek megfelelő, kiváló felszerelésekkel gazdagodik a szövetség.

„Fontos volt, hogy válogatottjaink körülményein jelentősen javítsunk, ennek első, kezdeti lépése ez a megállapodás” – mondta Poór Csaba.