Megölték a világbajnok birkózó édesanyját

2013.12.12. 09:32

Kedden délután, kevéssel öt óra előtt holtan találtak egy hetvennégy éves nőt Budapest XVII. kerületében. Halála előtt súlyosan bántalmazták, megölték, lakását feldúlták és kirabolták, a rendőrök ismeretlen tettes ellen nyomoznak.

A Blikk cikkéből kiderül, hogy az áldozat nem  más, mint az olimpiai ezüstérmes, és háromszoros világbajnok kötöttfogású birkózó, Komáromi Tibor egyedül élő édesanyja.

Komáromi azt mondta a lapnak, szerinte rémhír, hogy erőszakos cselekmény történt. „A helyszínelők közül senki sem tájékoztatott arról, hogy erőszakos cselekedet történt volna, remélem, ez így is marad. Természetesen megrázó, amikor az ember elveszíti az édesanyját, különösen, ha 74 éves kora ellenére remek egészségnek örvendett, tett-vett a kertben. Egy-két naponta felváltva látogattuk, a nővérem találta meg a holttestét. Bemászott az ablakon, amikor édesanyám nem nyitott neki ajtót."

A Bors úgy tudja, a betörők az utcafronti ablakon mentek be, a villanyórát lekapcsolták, a kutyát ártalmatlanná tették. Azt nem tudni, mit tudtak elvinni tőle, és hogyan történt a gyilkosság.

A rendőrök többször kihallgatták a szomszédokat, akik semmit nem hallottak vagy láttak. Lehet, hogy a tettes, vagy tettesek tudták, hogy az idős asszony – aki néhány éve veszítette el férjét – egyedül él.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport