Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szász végigverte a mezőnyt Barcelonában

2014.03.08. 19:03

Nagyszerű vívással Szász Emese nyerte a női párbajtőrözők barcelonai világkupaversenyét. A versenyen 226-an indultak, a világranglistán harmadik helyezett Szásznak pedig kiemeltként a pénteki selejtezőben nem kellett vívnia, a szombati főtáblás programban a legszorosabb asszója 15-10 volt.

Az első fordulóban Szász a lengyel Ewa Nelipet 15-9-re verte, majd az olasz Francesca Quandamcarlót 15-2-vel, az orosz Tatyjana Andrjusinát pedig 15-10-zel búcsúztatta. A negyeddöntőben a tavaly Budapesten vb-címet szerző észt Julija Beljajevát 15-4-re győzte le, az elődöntőben a kínai Csin Hszüénél 15-9-re bizonyult jobbnak, de az orosz Jana Zvereva sem járt sokkal jobban: 15-10-re kapott ki a döntőben a remek napot kifogó, világbajnoki ezüst- és bronzérmes magyar ellenfelétől, írja az MTI.