Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Varga sírt vagy röhögött bénázó kapusán?

2014.03.23. 17:24

Dmitriosz Kontsztantopulosz joggal pályázhat a hét legbénább és legszerencsétlenebb kapusa címre. Varga József csapattársa, a Middlesbrough-kapus csak kézzel jó, lábbal van még mit tanulnia.

A Middlesbrough a 94. percig hihette azt, hogy 1-1-et játszik a Queens Park Rangersszel, de ekkor a hazadás elindította a katasztrófát. Konsztanopulosz a 16-osa előtt várta a lassan csorgó labdát, de nem tudni, miért, képtelen volt eltalálni. Nagyjából úgy viselkedett, mint aki most látott életében először labdát.

A luft után még el is terült, majd egy komplett görög tragédiát adott elő élénk gesztusokkal, míg a labdát Bobby Zamora a hálóba pofozta.

A Middlesbrough szerencsétlensége ezzel nem tetőzött be, még a 96. percben is kaptak egy gólt. A QPR a 4., a Middesbrough a 14. a Championshipben. A vesztes csapatban Varga József végigjátszotta a mérkőzést.